water-carafe-with-glasses-jointhepipe-dwarsontwerp-02
water-carafe-with-glasses-jointhepipe-dwarsontwerp-03
water-carafe-with-glasses-jointhepipe-dwarsontwerp-04
water-carafe-with-glasses-jointhepipe-dwarsontwerp-05
water-carafe-with-glasses-jointhepipe-dwarsontwerp-01
previous arrow
next arrow

WATERKARAF MET GLAZEN

Join the Pipe

Toegang tot schoon drinkwater is een probleem in grote delen van de wereld. Join the Pipe is het eerste sociale netwerk van kraanwaterdrinkers en wil daar verandering in brengen. Join the Pipe promoot het drinken van kraanwater, ook in de Horeca, met als doel een eerlijke verdeling van drinkwater.

Join the Pipe en Vitens hebben samen een campagne ontwikkeld om kraanwater in de horeca te promoten. Deze ging van start op de Horecava 2013. DWARS ontwerp ontwierp hiervoor ook de beursstand.

De waterkaraf met glazen is bedoeld voor restaurants die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben en kraanwater willen aanbieden als milieubewust en goedkoper alternatief voor gebotteld water.

Het ontwerp van de waterkaraf met bijbehorende glazen past goed binnen de familie Pipe Bottles. De glazen en de karaf zijn te stapelen en de karaf heeft ook eenzelfde karakteristiek, herkenbaar draagbandje. De hele set is van mondgeblazen glaswerk. Op de onderzijde van de karaf is de mission statement van Join the Pipe geëtst.

opdrachtgever: Join the Pipe in Amsterdam
ontwerp en engineering: DWARS ontwerp
sourcing toeleveranciers: DWARS ontwerp
jaar: 2013
foto op locatie: Vitens en Join the Pipe

Ontwerp voor een stapelbare waterkaraf met glazen voor de horeca in opdracht van Join the Pipe