previous arrow
next arrow
Slider

NAIROBI BOTTLE

Join the Pipe

Toegang tot schoon drinkwater is een probleem in grote delen van de wereld. Join the Pipe is het eerste sociale netwerk van kraanwaterdrinkers en wil daar verandering in brengen. Join the Pipe promoot het drinken van kraanwater met als doel een eerlijke verdeling van drinkwater. Met de verkoop van watertappunten en navulbare kraanwaterflessen worden drinkwaterprojecten in ontwikkelingslanden gefinancierd. In Nederland worden wij ons hiermee bewust van de kwaliteit van ons eigen kraanwater én dragen we bij aan de vermindering van de verkoop van gebotteld water en daarmee aan potentieel zwerfafval!

De Nairobi fles maakt deel uit van de BOGO familie. De Nairobi fles heeft een hoogwaardige uitstraling maar tegelijkertijd een lage kostprijs. De fles heeft een inhoud van 400 ml en is daarmee iets compacter dan de BOGO fles.

De fles gemaakt van BPA-vrij kunststof is rondom voorzien van een fraai reliëfpatroon. De fles is bedoeld als gift item voor bijvoorbeeld hotelketens die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. En voor elke verkochte fles gaat er natuurlijk ook één naar een kind in een land waar schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is.

opdrachtgever: Join the Pipe in Amsterdam
ontwerp en engineering: DWARS ontwerp
sourcing toeleveranciers: DWARS ontwerp
webshop: join-the-pipe.org
jaar: 2017
foto’s en film op locatie: Join the Pipe

meer informatie