Studio DWARS ontwerp aan de Bethaniendwarsstraat in Amsterdam

DWARS ontwerp
Bethaniëndwarsstraat 6/B
1012 CB Amsterdam
vind ons op Google Maps

t   020 – 6252915
e  mail@dwarsontwerp.nl
kvk   28069958
btw   NL8088.77.653.B.01

Contactformulier

Wil je op de hoogte blijven, geef dan je naam en e-mailadres door met onderstaand contactformulier. Je ontvangt dan automatisch een e-mail zodra er nieuws te melden is. Heb je gewoon een vraag of wil je ergens meer informatie over? Vul dan de overige velden op het formulier ook in.

  Disclaimer & Privacy

  Deze website geeft zicht op een selectie aan projecten die DWARS ontwerp heeft gerealiseerd. Wij hebben ons best gedaan om de inhoud zorgvuldig weer te geven en relaties correct te vermelden. Mocht je toch bezwaar hebben tegen aspecten van de inhoud, neem dan contact met ons op.

  Voor deze website gebruiken wij zelf geen cookies of vergelijkbare technieken. Echter, de video’s op deze site zijn geplaatst via YouTube en daarop zijn hun cookies en privacyverklaringen van toepassing.

  DWARS ontwerp verwerkt alleen persoonsgegevens doordat u zich aanmeldt, gebruik maakt van onze diensten en/of als wij hier wettelijk toe verplicht zijn. Deze noodzakelijke contactgegevens worden niet gedeeld, gepubliceerd en uitsluitend aan derden verstrekt als dit nodig is voor de uitvoering van een wederzijdse overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Wij bewaren persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens worden verzameld.

  Colofon website

  concept & ontwerp: DWARS ontwerp
  webontwikkeling: A tot Z Webdesign
  deze website is gemaakt in WordPress